Malört är en kvinnodriven tatueringsstudio i hjärtat av Malmö, och har ambitionen att erbjuda konstnärlig tatuering i en öppen och välkomnande atmosfär. Du som kund har möjlighet att välja bland ett varierat utbud av stilar från de huserande yrkeskvinnorna och deras gäster.

Felicia

Stockholmaren som kommit rätt huserar hos oss på Malört sedan hösten 2015. Bakom sig har hon en gedigen historik som sträcker sig mer än ett decennium tillbaka – bl.a tatuerandes på Buzzstop 28 i Göteborg i 6 år och som lärling på Pushing The Pins i 3 år innan det. Ursprunget till sitt konstintresse och senare vidtagandet av tatueringsyrket i sig skylls på moster Heléné Bååk, som redan 2006 tog Felicia under sina vingar som protégé att föra släktingens 30-åriga kunskap inom professionen vidare.

Stilmässigt föredrar Felicia framför allt att göra customjobb där motiven får vara i dennes egna något skissiga stil, med tunna detaljlinjer och tjocka ytterkonturer – däribland behärskas både färg samt gråskala och välkomnas lika varmt.

Vill ni åt regelbundet uppdaterade axplock av Felicias verk, följ: @felicia.baak

Felicia har vanligtvis bokningen öppen. Intresserade är välkomna att om möjligt titta in till oss på studion, och boka tid hos henne på plats. Övriga förfrågningar besvaras via mail på felicia@malortmalmo.se